Duurzaamheid

Binnen bedrijven kan nog veel bespaard worden op het elektriciteitsverbruik. Hoekstra Installatie BV adviseert u graag hoe u het verbruik kunt terugdringen én hoe u zelf energie kunt opwekken. Zo kunt u eenvoudig duurzaam ondernemen!

 • Home
 • Duurzaam ondernemen met Hoekstra Installatie

Duurzaam ondernemen met Hoekstra Installatie

Wist u dat de helft van het elektriciteitsverbruik in kantoren naar verlichting gaat? In magazijnen en montagehallen loopt dat zelfs op tot 70 à 90%. Hoekstra Installatie BV Urk denkt graag met u mee hoe dat energiezuiniger kan. Ledlampen vormen nu bijvoorbeeld een belangrijke schakel om het energieverbruik terug te dringen. En met aanwezigheidssensoren brandt er alleen licht in ruimtes waar iemand aanwezig is. Met een daglichtregeling wordt de hoeveelheid kunstlicht afgestemd op de hoeveelheid daglicht. Wij adviseren u graag welke lichtbron en/of lichtschakeling voor uw bedrijf de beste oplossing is. Naast het geven van advies kunnen wij een elektrotechnische installatie ontwerpen. Hierin passen we zo min mogelijk milieubelastende materialen toe. Ook houden we rekening met de restproducten. Bij het installeren, zullen onze installateurs die restproducten op een milieuvriendelijke wijze afvoeren.

Energiezuiniger ondernemen

Van subsidies voor zonnepanelen tot autolaadpalen

Om duurzaam te ondernemen, heeft de overheid allerlei subsidies beschikbaar. Ook kunt u zonder voorwaarden gebruikmaken van leningen om energiezuiniger te produceren. Hier heeft u vaak een offerte van een installatiebedrijf voor nodig. Wij helpen u hier graag bij. Naast het verlagen van uw energieverbruik door het gebruik van ledlampen en lichtregelingen kunt u er ook voor kiezen om juist energie te gaan opwekken.

Hoekstra Installatie adviseert u graag over zonnepanelen. Onze elektrotechnici kunnen ook de installatie verzorgen. Heeft u al eens gedacht aan elektrische bedrijfswagens? Wij zijn gecertificeerd om autolaadpalen te plaatsen. Neem gerust contact op met Hoekstra Installatie BV voor meer informatie over duurzaam ondernemen of kijk voor inspiratie bij onze projecten.

We helpen u graag.

Interesse in zonnepanelen?

Druk op de ondertsaande knop om een offerte aan te vragen.

Interesse in een autolader?

Druk op de ondertsaande knop om een offerte aan te vragen.

x

Neem contact op

  Akkoord met de algemene voorwaarden.

  -

  Onze eigen autolader, voor ons pand

  Interesse in een Autolader

  Voor meer informatie druk op de onderstaande knop.