Alarm, intercom en camera

Creëer meer veiligheid in en om uw huis met bijvoorbeeld inbraaksystemen, een intercom of camera’s. Hoekstra Installatie BV geeft u betrouwbaar advies en verzorgt de installatie.

Neem contact met ons op

Voor een goed gesprek en al uw vragen zijn wij graag bereid.

Alarm, intercom en camera

Als technisch beveiligingsbedrijf kan Hoekstra Installatie BV u een totaalpakket aan beveiligings- en bewakingssystemen leveren. Wij adviseren u graag over alarm-, intercom- en camerasystemen en denken met u mee welke installaties voor uw situatie het meest geschikt zijn. We vertellen u hieronder meer over de systemen.

Alarmsysteem

Een inbraakalarm schrikt af. Wanneer ongenode gasten uw woning betreden, klinkt er een alarmerend geluid waardoor de meeste inbrekers de benen nemen. Ook wanneer iemand ramen of deuren opent terwijl het alarmsysteem staat ingeschakeld, zal de installatie van zich laten horen. U kunt het alarmsysteem activeren wanneer u naar bed gaat, maar het is ook heel effectief wanneer u voor werk of vakantie van huis bent. Doordat u het systeem vanaf uw mobiele telefoon kunt bedienen, hoeft u zich nooit af te vragen of u het in werking hebt gezet. Onze vakkundige installateurs kunnen Inbraaksystemen zowel draadloos als bedraad installeren.

Intercomsysteem

Met een intercomsysteem creëert u een versperring voordat iemand uw woning binnen kan komen. Iemand belt aan, u maakt contact en uw gast vertelt de bedoeling van zijn bezoek. Wanneer u het vertrouwt, opent u de deur en kan uw gast naar binnen komen. Intercomsystemen zijn handig voor de veiligheid, maar ook wanneer u op een verdieping woont en niet steeds naar beneden wilt lopen. De intercomsystemen van Hoekstra Installatie kunnen werken via Wi-Fi en u kunt de intercom doorschakelen naar uw mobiele telefoon. Zo is het altijd mogelijk om contact te maken met degene die voor uw deur staat, ongeacht waar u bent. Intercomsystemen kunnen wij voor u uitbreiden met een alarmsysteem of een camera.

Camerasysteem

Een camerasysteem dat de omgeving van uw woning in de gaten houdt, geeft een prettig gevoel. Hoekstra Installatie BV kan u adviseren waar en hoe u een camerasysteem het best kunt inzetten. Een camerasysteem werkt preventief, niet alleen tegen inbraak, maar ook tegen vandalisme. Bovendien maakt een camera het opsporen van verdachten eenvoudiger, doordat u beter een signalement kunt geven wanneer u de beelden hebt teruggekeken.

Bij het gebruik van een camerasysteem zijn diverse zaken van belang en daarom plaatst Hoekstra Installatie nooit een camerasysteem voordat wij de situatie hebben bekeken en met u hebben doorgesproken. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten of u de camera’s binnen of buiten wilt plaatsen, hoe scherp u de beelden wilt hebben en of u zowel overdag als ’s nachts wilt filmen. Ook moet u rekening houden met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

x

Neem contact op

    Akkoord met de algemene voorwaarden.