Brand

Wacht niet tot brand uw bedrijf verwoest. Hoekstra Installatie BV geeft u graag advies over brandbeveiliging en kan tevens de brandontruimingsapparatuur installeren.

Ontruimingsinstallatie bij brand

Op brand zit niemand te wachten. Een brandontruimingsinstallatie van Hoekstra Installatie reageert snel na het ontstaan van een brand en zet meteen slow-whoops (sirenes) in werking. De meldkamer krijgt razendsnel een waarschuwing, zodat de brandweer kan uitrukken en haar werk kan doen. De ervaren en gecertificeerde installatiemonteurs van Hoekstra Installatie installeren in uw bedrijf of organisatie alleen brandontruimingsinstallaties die voldoen aan de wettelijke regelgeving.

Hoekstra Installatie voor brandsignalering

Grote variatie aan ontruimingssystemen

Er zijn diverse brandontruimingssystemen, namelijk niet-automatische bewakingssystemen, gedeeltelijke bewakings- of volledige bewakingsinstallaties. Het ene systeem werkt door het glas van een handmelder in te slaan (niet-automatisch) en andere systemen reageren op rook (optisch), een verhoogde temperatuur (thermisch) of vlammen. Er zijn ook aspiratiemelders. Die worden gebruikt in situaties waarin verwacht wordt dat andere melders valse alarmen geven. Door de variatie in systemen is het verstandig om u als bedrijf altijd goed te laten voorlichten over een brandontruimingsinstallatie, ook met het oog op de eisen van uw gemeente of verzekeraar. Neem gerust contact op met Hoekstra Installatie voor een adviesgesprek over de installatie die het meest geschikt is voor uw bedrijfspand.

x

Neem contact op

    Akkoord met de algemene voorwaarden.