Autolaadpaal

Wilt u een autolaadpaal voor uw elektrische auto? Laat u goed adviseren door Hoekstra Installatie BV. We kunnen ook de vergunningsaanvraag voor u verzorgen.

Easee laadstation

Wil je meer informate over het easee laadstation. druk dan op de onderstaande knop.

Neem contact met ons op

Opladen en weer rijden, laat het installeren door de specialist. Je kan met de onderstaande knop digitaal een offerte aanvragen.

Autolaadpaal voor de deur

Steeds meer particulieren kiezen voor elektrisch rijden. Ook laten bedrijven hun medewerkers veel in elektrische auto’s rijden. Hoekstra Installatie BV kan een autolaadpaal bij uw woning plaatsen, zodat u uw auto eenvoudig kunt opladen. Wij werken met diverse leveranciers, die elk hun eigen systeem hebben ontwikkeld. Hoekstra Installatie is door deze bedrijven gecertificeerd om advies te geven over autolaadpalen en om ze te installeren. Wij vertellen u graag welke laadpaal het best past bij uw wensen én bij de mogelijkheden van uw auto. Wij informeren bovendien naar de regels van uw gemeente en zorgen voor een vergunning voor de autolaadpaal van uw keuze.

 

Hoekstra Installatie plaatst uw autolaadpaal

Schoon rijden op schone energie

Als elektrische rijder bent u zich bewust van het milieu. Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk thema en elektrisch rijden helpt mee om de CO₂-uitstoot te verlagen. Door uw eigen schone energie op te wekken met zonnepanelen, snijdt het mes aan twee kanten. Voor u is het goed om te weten dat de installateurs van Hoekstra Installatie BV ruime ervaring hebben in het leggen van zonnepanelen. Bovendien kunnen wij u goed adviseren welke zonnepanelen voor u het meest geschikt zijn, wat de terugverdientijd is en of u subsidie kunt aanvragen voor het opwekken van zonne-energie. Neem gerust contact op voor advies en installatie van een auto laadpaal of voor een gesprek over zonnepanelen.

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor een autolaadpaal

x

Neem contact op

    Akkoord met de algemene voorwaarden.