Wie is Hoekstra Installatie?

Lees hoe Hoekstra Installatie op Urk is gegroeid als installatiebedrijf. Elektrotechnisch installatiebureau voor bedrijf en particulier – Flevoland

  • Home
  • Historie Hoekstra Installatie

Historie Hoekstra Installatie Urk Flevoland - elektrotechniek

Willem Hoekstra startte in 1993 Hoekstra Installatie BV op Urk met 2 personeelsleden. Het bedrijf groeide en in 2005 bestond het team uit 8 gemotiveerde vakmensen. Anno 2021 werken er circa 20 mensen bij Hoekstra Installatie. Ons werkgebied loopt van Flevoland tot Gelderland en van Overijssel tot Friesland. Door gezondheidsproblemen moest Willem het rustiger aan gaan doen. Vanaf 31 december 2019 staan de broers Jan en Johannes Hakvoort aan het roer. ‘We zijn allebei als stagiair en vakantiewerker begonnen bij het installatiebureau en werken er inmiddels al jaren. We hebben nooit de ambitie gehad om ondernemer te worden, maar door de ontstane situatie is het zo gegroeid en was het een logische stap om het bedrijf over te nemen. We zijn Willem heel dankbaar. Hij heeft ons opgeleid en de ‘Hoekstra-opvoeding’ gegeven. Gelukkig heeft de overname geen gevolgen gehad voor onze klanten en medewerkers. Opdrachtgevers zien nog steeds dezelfde gezichten en werknemers hebben hun werk gewoon kunnen voortzetten.’

Neem contact met ons op

Voel u vrij om eens een vrijblijvend telefoontje te plegen of e-mail te sturen

In 1993 opgericht door Willem Hoekstra

Sinds 2000 Hoekstra Installatie

Sinds 2013 nieuwe huistijl

Sinds 2020 overgenomen door broers Jan en Johannes Hakvoort

Voor bedrijf en particulier

Hoekstra Installatie heeft altijd ingezet op kwaliteit en service. Al onze installateurs zijn dan ook VCA-gecertificeerd. Verder zijn we aangesloten bij Techniek Nederland. We zijn door diverse leveranciers gecertificeerd voor het installeren van laadpalen en het plaatsen van zonnepanelen.

Het team van Hoekstra Installatie is gemotiveerd. Iedereen is betrokken bij het bedrijf en de meeste werknemers werken er al jaren. Elektromonteurs worden bij voorkeur binnen het bedrijf opgeleid, zodat ze zowel het praktische als het sociale deel van het vak leren. We doen opdrachten voor bedrijven en particulieren in een straal van maximaal 60 minuten rijden van Urk.

Naast het ‘gewone’ elektrotechnische werk zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen, autolaadpalen en brandontruimingssystemen. Ook ontwerpen we elektrotechnische installaties voor aannemers en woningcorporaties. Wij tekenen in CAD en zijn ermee bezig om dat ook in 3D te verzorgen. Sinds de overname zetten we meer in op digitalisering. Voor de toekomst vinden we het belangrijk dat zowel onze klanten als onze medewerkers met plezier voor de kwaliteit van Hoekstra Installatie BV blijven kiezen. Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

x

Neem contact op

    Akkoord met de algemene voorwaarden.