Zonnepanelen

Laat de zon het werk doen en kies voor zonnepanelen op uw bedrijf. Hoekstra Installatie BV geeft u goed advies, rekent met u mee én installeert de zonnepanelen voor u.

Zonnepanelen

Het is noodzakelijk dat bedrijven steeds meer aandacht hebben voor duurzaam (link naar duurzaam ondernemen) of maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Met zonnepanelen wekt u schone energie op waarmee u uw bedrijf kunt laten functioneren. Een mooie stap in MVO. Hoekstra Installatie BV op Urk heeft ruime ervaring met advies en installatie van zonnepanelen, zowel bij particulieren (link naar zonnepanelen particulieren) als bij bedrijven en organisaties.

Onze installateurs kunnen pv-panelen (zonnepanelen) leggen op schuine daken, maar ook voor platte en licht hellende daken hebben we geschikte oplossingen. Hoekstra Installatie werkt uitsluitend met kwalitatieve zonnepanelen en bevestigingsmaterialen van vaste fabrikanten.

Hoekstra Installatie en autolaadpalen

Maatwerk oplossing voor elk dak

Natuurlijk kijkt u als bedrijf naar de terugverdientijd als u investeert in zonnepanelen. Hoekstra Installatie rekent u graag voor hoe snel uw pv-panelen rendabel zijn. Wij kunnen u ook meer vertellen over de financieel aantrekkelijke voorwaarden. Bij het plaatsingsontwerp kijken wij naar de ligging van het dak. De hellingshoek is belangrijk, maar ook of het dak deels in de schaduw komt te liggen. Voor elk dak heeft Hoekstra Installatie een maatwerkoplossing die u het hoogste rendement oplevert tegen de laagste investering. Met een optimizer kunt u zelfs per zonnepaneel het rendement aflezen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Tip: met de opgewekte zonne-energie kunt u elektrische bedrijfswagens laten rijden. Hoekstra Installatie kan voor u de benodigde autolaadpalen installeren.

 

x

Neem contact op

    Akkoord met de algemene voorwaarden.