Intercom en toegangscontrole

Geen ongenode gasten meer in uw bedrijf, dankzij de intercom- en toegangssystemen van Hoekstra Installatie BV. Voor advies op maat én professionele installatie.

Intercom en toegangscontrole

Intercomsystemen en toegangscontrolesystemen kunnen binnen uw bedrijf voor veel veiligheid zorgen. Ze maken het vrijwel onmogelijk om ongewenst uw bedrijfsterrein of bedrijfspand te betreden. Een intercomsysteem is een zichtbaar en belangrijk onderdeel van uw entree. Bezoekers melden zich, u reageert en kunt de deur of het toegangshek openen. De intercomsystemen van Hoekstra Installatie BV kunnen werken via Wi-Fi, waardoor u de intercom ook kunt doorschakelen naar uw mobiele telefoon. Hierdoor kunt u zich vrij bewegen door uw bedrijfspand en toch de intercom bedienen.

Goed om te weten: onze installateurs kunnen intercomsystemen combineren met diverse functies, zoals verlichting, brievenbussen of een toegangscontrolesysteem. Neem gerust contact op met Hoekstra Installatie en we geven u advies waar u mee uit de voeten kunt.

Een veilige entree voor uw bedrijf

Belangrijke ruimtes afsluiten met toegangscontrole

Met een toegangscontrolesysteem kunt u er zowel binnen als buiten voor zorgen dat deuren van bepaalde bedrijfshallen, directiekamers, archiefruimtes en andere belangrijke (kantoor)ruimtes alleen toegankelijk zijn met een gebruikerskaart of -tag. Hoekstra Installatie BV kan u bovendien innovatieve systemen leveren, zoals met gezichtsherkenning of vingerafdruk. Een toegangscontrolesysteem registreert welke werknemers in het gebouw zijn. Dit kan bijvoorbeeld belangrijk zijn bij brand.

Onze elektromonteurs kunnen een toegangssysteem koppelen aan bepaalde mobiele telefoons. We kunnen toegangsverleningssystemen aanbieden die werken via het netwerk of als stand alone oplossing. Neem gerust contact op voor advies. Wij denken altijd met u mee. Goed om te weten: wij werken met gebruiksvriendelijke toegangssystemen die eenvoudig zijn uit te breiden. Bovendien krijgt u er een Nederlandse handleiding bij én kunt u gebruikmaken van Nederlands sprekende support. Denk bij beveiliging ook aan inbraakalarm- en camerasystemen. Hoekstra Installatie BV adviseert u graag.

x

Neem contact op

    Akkoord met de algemene voorwaarden.