Installatieontwerp

Hoekstra Installatie BV ontzorgt aannemers en projectontwikkelaars bij het ontwerpen van elektrotechnische installaties. Van concept tot technische tekening en bestekomschrijving.

Installatieontwerp door Hoekstra Installatie

Voor aannemers en andere bedrijven in de bouw kan Hoekstra Installatie BV een grote rol spelen op het gebied van installatie-ontwerp. Wij worden daarbij het liefst zo vroeg mogelijk in het bouwtraject betrokken. Op die manier kunnen we voor een goed doordacht plan zorgen en kunt u een hoop besparen op architectenkosten. Wij verzorgen installatieontwerp voor aannemers en projectontwikkelaars in Flevoland, Friesland, Overijssel en Gelderland. Over het algemeen nemen we opdrachten aan met een maximale reistijd van 60 minuten van Urk.

Besparen met installatie-ontwerp

Werkwijze installatieontwerp

Bij installatieontwerp start Hoekstra Installatie met een lege tekening. We inventariseren de wensen van de klant én van de betrokken aannemer(s). We verwerken alles in een concept. Uiteindelijk resulteert dat in een technische tekening en een bestekomschrijving. Na akkoord van het ontwerp kunnen onze elektromonteurs ook de aanleg van de elektrische installatie verzorgen. Hoekstra Installatie BV kan u ontzorgen met het totale installatietraject: van ontwerp tot installatie en onderhoud. Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

x

Neem contact op

    Akkoord met de algemene voorwaarden.