Noodverlichting

Neem geen risico en zorg voor goed zichtbare noodverlichting met eigen stroomvoorziening. Hoekstra Installatie BV helpt u bij uw keuze en kan de installatie voor u verzorgen.

Noodverlichting

In panden van bedrijven en organisaties is noodverlichting essentieel. De arbowet en het bouwbesluit schrijven dit ook voor. Hoekstra Installatie BV heeft de vakkennis om voor de juiste noodverlichting te zorgen voor uw situatie. Wij kunnen u adviseren en tevens de installatie van noodverlichting verzorgen. Een kenmerk van noodverlichting is dat het een eigen energievoorziening heeft, waardoor het ook bij stroomuitval zichtbaar blijft. Een van de voorwaarden is dat noodverlichting 60 minuten moet kunnen branden met een lichtsterkte van minimaal 1 lux op de vloer.

Hoekstra adviseert over noodverlichting

Zorg voor voldoende veiligheid

Veel noodverlichting is voorzien van pictogrammen waarmee de vluchtroute of nooduitgang wordt aangegeven. Hoekstra Installatie denkt graag met u mee over vluchtroutes en de plaatsing van noodverlichting. Het maakt daarbij niet uit of het om nieuwbouw, verbouw of renovatie gaat. Wij zijn opgeleid om advies te geven over veiligheidsmiddelen en die te installeren. U kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor brandontruimingsinstallaties. Het is niet alleen belangrijk dat u voldoet aan de regelgeving over veiligheidsmiddelen. Het is vooral essentieel dat die middelen op logische plaatsen zijn aangebracht, zodat ze van dienst zijn op het moment dat u ze nodig heeft. Neem gerust contact op met Hoekstra Installatie voor meer informatie of het maken van een afspraak.

x

Neem contact op

    Akkoord met de algemene voorwaarden.