Inbraak en camera

Bescherm uw bedrijf tegen inbraak en vandalisme. Hoekstra Installatie BV zorgt voor passend advies en verzorgt de installatie van een inbraakalarm en/of camerasysteem.

Inbraak en camera

Als technisch beveiligingsbedrijf geeft Hoekstra Installatie u graag een gerust gevoel. Inbraakbeveiligingsinstallaties en camerasystemen beschermen uw bedrijf tegen inbraak. Camerasystemen gaan bovendien vandalisme tegen. Een inbraakbeveiligingssysteem zorgt dat een inbraak of een poging tot inbraak, zoals het openen van ramen en deuren, wordt gesignaleerd. Het alarmsysteem kunt u doorschakelen naar uw mobiele telefoon, zodat u altijd kunt controleren of het is geactiveerd en of er calamiteiten zijn. Er bestaan geen standaard oplossingen voor een inbraakalarm. Het is altijd maatwerk. Onze installateurs kunnen bijvoorbeeld een draadloze installatie of een bedraad systeem aanleggen. Neem gerust contact op met Hoekstra Installatie om uw wensen en eisen door te nemen. Goed om te weten: Hoekstra Installatie biedt ook systemen voor intercom & toegangscontrole en brandontruimingsinstallaties.

Hoekstra Installatie uw technisch beveiligingsbedrijf

Beveiliging op maat

Met een camerasysteem kunt u de omgeving van uw bedrijfsgebouwen in de gaten houden. Het is ook mogelijk om juist binnen camera’s te plaatsen. Kies bij een camerasysteem niet voor het eerste systeem dat u voorbij ziet komen, maar laat u goed voorlichten. Er zijn veel verschillende camera’s én er zijn veel zaken waar u rekening mee moet houden. Hoekstra Installatie adviseert u er graag over. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te bepalen of de camera’s in het licht of ook in het donker moeten filmen. Aan buitencamera’s worden andere eisen gesteld dan aan camera’s die binnen opnamen maken. Ook is de kwaliteit van het beeldmateriaal essentieel voor de keuze van een camerasysteem. Bovendien moet u bij een camerasysteem rekening houden met de Wet bescherming persoonsgegevens. Hoekstra Installatie kan u uitstekend adviseren welke systemen voor uw bedrijf het meest praktisch zijn. Bovendien kunnen onze installatiemonteurs de installatie compleet voor u verzorgen. We kunnen de camera’s aansluiten via uw patch- of serverkast. Neem contact op en we vertellen u graag meer.

 

x

Neem contact op

    Akkoord met de algemene voorwaarden.