Domotica

Vergroot uw woonplezier met het domotica-systeem van Jung. Hoekstra Installatie inventariseert uw wensen en budget en geeft advies op maat. Jung is eenvoudig en op afstand te bedienen.

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag uit de brand, want voorkomen is beter dan genezen.

Domotica

Automatiseer uw woning met domotica van Hoekstra Installatie BV. Wij werken met het betaalbare merk Jung. In het E-net Smart Homesysteem van Jung kunt u vrijwel alle elektrische functies in uw woning combineren. U kunt bijvoorbeeld denken aan verlichting, televisie, bewegingsmelders, een deursysteem en camera-installatie. Onze installatiemonteurs kunnen zelfs uw klimaatsysteem in Smart Home integreren. Echt smart living dus.

Het E-netsysteem van Jung is begrijpelijk van opzet en kan eenvoudig worden uitgebreid. Zo kunt u altijd kiezen voor een systeem dat zowel qua wensen als qua budget bij u past. Het systeem van Jung kunt u in uw woning bedienen met knoppen aan uw wand, maar ook via uw mobiele telefoon of tablet, zelfs op afstand. U kunt uw domotica dus ook regelen als u niet thuis bent. Zo kunt u bijvoorbeeld zorgen voor een inbraakwerend effect door lampen en de tv aan te zetten, terwijl er niemand thuis is. Of zet onderweg naar huis alvast de verwarming aan, zodat u in een comfortabele temperatuur thuiskomt.

Smart living vergroot veiligheid, gebruiksgemak en comfort

Installatie van uw woningautomatisering

Een domotica-installatie vergroot uw woonplezier, zorgt voor veiligheid én verlaagt uw energierekening, doordat apparaten alleen aan staan op de gewenste tijdstippen. Een domoticasysteem is heel persoonlijk. Daarom denkt Hoekstra Installatie graag met u mee voor de functies voor uw systeem. Bovendien leggen onze elektromonteurs het draadloos voor u aan en zorgen dat deze vorm van woningautomatisering volledig naar uw wens is ingeregeld.

De adviseurs en elektromonteurs van Hoekstra Installatie BV houden continu de technologische ontwikkelingen bij. In begrijpelijke taal leggen wij u graag de mogelijkheden en oplossingen voor uw domoticasysteem uit. Installatie van domotica is maatwerk. Maak gerust een afspraak (link naar contact) om uw domoticawensen door te spreken. Na het gesprek sturen wij u graag een offerte.

x

Neem contact op

    Akkoord met de algemene voorwaarden.