Zonnepanelen

Ga voor een betrouwbaar advies over zonnepanelen voor uw woning naar Hoekstra Installatie BV. We verzorgen tevens de installatie.

Interesse?

Neem dan contact met ons op voor een goed gesprek. Of vraag digitaal een offerte aan, met de onderstaande knop.

Zonnepanelen voor particulieren

Vraag vandaag nog een offerte aan

Zonnepanelen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Dat is ook niet zo vreemd, want ze leveren schone energie op én kunnen uw energierekening met een flink bedrag verlagen. Subsidies die het plaatsen van zonnepanelen stimuleren, dragen hier uiteraard ook aan bij. Hoekstra Installatie BV is al jaren een betrouwbaar adviseur en leverancier van zonnepanelen in en om Flevoland. Wij geven u advies over het aantal en het soort zonnepanelen, de bevestigingsmogelijkheden en we komen met oplossingen voor schaduwplekken die het rendement kunnen verlagen. Uiteraard berekenen wij ook de terugverdientijd voor u. Met onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw zonnepanelen zo veel mogelijk rendement opleveren tegen een zo laag mogelijke investering. Met speciale optimizers kunt u zelfs de opbrengst per paneel uitlezen.

Hoekstra Installatie Urk installeert uw zonnepanelen

Zonnepanelen voor schuine én platte daken

Niet alleen schuine daken zijn geschikt voor zonnepanelen. Ook op platte daken, zoals op garages en schuren, en licht hellende daken kunnen onze installateurs zonnepanelen leggen. Wij gebruiken daarvoor verschillende montagesystemen.

Hoekstra Installatie werkt met vaste, betrouwbare leveranciers. Onze elektriciens zijn door hen gecertificeerd om hun pv-panelen te mogen leggen. Goed om te weten: Hoekstra Installatie BV kan ook het onderhoud van uw zonnepanelen verzorgen. Dat houdt in dat wij de panelen op uw dak schoonmaken en de bevestigingspunten controleren. Hiermee ontzorgen we u volledig. Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen. Hoekstra Installatie levert ook zonnepanelen aan bedrijven.

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor zonnepanelen

x

Neem contact op

    Akkoord met de algemene voorwaarden.