Autolaadpalen

Onderneem met uw bedrijf duurzamer en energiezuiniger door elektrisch rijden. Hoekstra Installatie BV geeft u advies over autolaadpalen en installeert ze voor u.

Easee laadstation

Wil je meer informate over het easee laadstation. druk dan op de onderstaande knop.

Interesse?

Neem dan contact met ons op voor een goed gesprek. of vraag digitaal een offerte aan, met de onderstaande knop.

Autolaadpalen zakelijk

Duurzaam ondernemen is bij bedrijven en organisaties een actueel thema. Daarom kiezen steeds meer organisaties voor een elektrisch wagenpark. Bij elektrisch rijden horen autolaadpalen. Hoekstra Installatie BV kan u adviseren over autolaadpalen en wij kunnen tevens de installatie ervan verzorgen. Elektrisch opladen is een prachtige stap naar meer duurzaamheid, maar het kan nog duurzamer met schone energie: zonne-energie. Wanneer u zonnepanelen op uw bedrijfspand laat leggen, kunt u uw wagenpark opladen met schone elektrische energie. Ook op het gebied van zonnepanelen kan Hoekstra Installatie het advies en de installatie verzorgen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Hoekstra Installatie en autolaadpalen

Elektrisch rijden stimuleren met autolaadpalen

Klimaatneutraal: als Nederland hebben we ons aan deze doelstelling verbonden. Toch moet er nog heel wat gebeuren voordat we die doelstelling hebben behaald. Elektrische auto’s kunnen hierbij helpen. Ze produceren geen CO₂, geen fijnstof en stikstofoxiden. Als bedrijf kunt u investeren in elektrische auto’s, maar uiteraard kunt u uw medewerkers ook stimuleren om elektrisch te gaan rijden. Door laadpalen op uw bedrijfsterrein wordt het voor medewerkers interessanter om ook elektrisch te rijden.

Hoekstra Installatie BV kan laadpalen met diverse snelheden installeren. Wij zijn gecertificeerd door verschillende leveranciers. U kunt het installeren van autolaadpalen dus met een gerust hart overlaten aan onze installateurs. Neem contact met ons op en we vertellen u meer over de mogelijkheden.

x

Neem contact op

    Akkoord met de algemene voorwaarden.