Elektrotechniek

Kies voor degelijke en veilige elektrotechnische installaties van Hoekstra Installatie BV Urk.
Advies en installatie van energiezuinige oplossingen.

Elektrotechniek

Heeft u plannen voor een nieuwbouwwoning? Wilt u uw huis verbouwen of renoveren en heeft u bijvoorbeeld extra stopcontacten nodig? Hoekstra Installatie BV verzorgt de elektrotechniek graag voor u. U kunt ons rechtstreeks inschakelen of het contact laten lopen via uw aannemer. Hoekstra Installatie heeft verstand van zaken. Met ons praktisch inzicht en creativiteit zorgen wij al tientallen jaren voor degelijke en veilige elektrotechnische installaties voor particulieren en bedrijven. U geeft uw wensen aan en wij komen met de meest passende oplossing. Bel ons gerust om uw wens te bespreken.

Elektrotechniek door Hoekstra Installatie

Energiezuinige oplossingen in elektrotechniek

Bij Hoekstra Installatie zorgen we niet alleen voor de benodigde elektrotechniek, we denken ook met u mee over energiezuinige en duurzame oplossingen. Heeft u bijvoorbeeld al eens overwogen om het koken op gas te veranderen in koken op elektriciteit? En wat dacht u van verlichting? Energiezuinige verlichting is er ook in warme en sfeervolle varianten. Bovendien kunt u met bewegingssensoren en daglichtregeling uw energieverbruik terugdringen. Met zonnepanelen kunt u uw eigen schone energie opwekken.

Hoekstra Installatie BV kan u het juiste advies geven. Onze installateurs zorgen voor het vakkundig leggen van de zonnepanelen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

x

Neem contact op

    Akkoord met de algemene voorwaarden.