Data installaties

Neem geen risico en zorg voor goed zichtbare noodverlichting met eigen stroomvoorziening. Hoekstra Installatie BV helpt u bij uw keuze en kan de installatie voor u verzorgen.

Data installatie

We kunnen niet meer zonder digitale netwerken. Hoekstra Installatie BV kan diverse data installaties voor uw organisatie aanleggen. We kunnen dit doen door middel van diverse kabeltypes: van niet-afgeschermde kabel-UTP tot volledig afgeschermde installaties met SFTP. We kunnen ook Cat5e, Cat6, Cat6a, Cat 7 en 8 installeren. Onze installatiemonteurs verzorgen dit vanaf de aansluitpunten in het werkveld tot en met de patch- of serverkasten in uw bedrijf. Deze kasten kunnen we uitvoeren van wandmodel tot grote staande kasten in diverse hoogtes en met 19 inch profielen voorzien van hoogte-eenheden. Verder heeft u de keuze uit een geperforeerde of glazen voordeur met ventilatiesleuven. Deze sleuven zorgen voor een natuurlijke luchtstroom in de patch- of serverkast. Dankzij de uitneembare zijwanden kunt u de installatie van alle kanten bereiken. De kabels voeren onze elektriciens door via de boven- en onderplaat, zodat alles netjes is weggewerkt.

Hoekstra Installatie BV voor data installaties

Digitaal netwerk gecertificeerd opleveren

Het datanetwerk kan Hoekstra Installatie door middel van diverse soorten bekabeling aanleggen. Ook kunnen wij de data installatie gecertificeerd opleveren. Dat wil zeggen dat de elektromonteur de daadwerkelijke snelheden meet die binnen uw bedrijf worden gebruikt en daar de bekabeling op afstemt. Op die manier zijn de kabels geschikt voor de apparatuur waar u mee werkt.

Hoekstra Installatie kan ook de glasvezelverbindingen voor u verzorgen met verschillende aantallen vezels en desgewenst met connectoren, zoals SC-, LC- of ST-connectoren. Dit wordt vaak gebruikt om serverkasten met elkaar verbinden. Neem gerust contact op voor meer informatie en advies over data installaties.

x

Neem contact op

    Akkoord met de algemene voorwaarden.