Auto elektromobiliteit

 

Auto-elektromobiliteit 

Hoekstra Installatie is werkzaam in het installeren van laadpalen, en/of laadstations. Heeft u een elektrische auto, of bent u van plan er een te kopen, dan bent u voor de installatie van de laadpaal bij Hoekstra op de juiste plaats. Voor vragen kunt u altijd contact met ons op nemen.

Elektrisch rijden: 100% klimaatneutraal?

Een elektrische auto produceert zelf geen CO2, fijnstof en stikstofoxiden. Lekker schoon dus. Maar als u op stroom uit een kolencentrale rijdt, dan is hij nog steeds niet volledig klimaatneutraal. Wilt u milieuvriendelijker rijden? investeer dan nu in zonne-energie Dan bent u zeker van 100% groene stroom. Volgens berekeningen is elektrisch rijden ongeveer 75% voordeliger dan rijden op benzine of diesel. Een elektrische auto is dus zuiniger dan een auto op brandstof. Het opladen van een elektrische auto duurt ongeveer zes tot acht uur. Soms is sneller laden mogelijk, dan bent u ongeveer 20 minuten tot 3 uur kwijt. Hoe ver u met een volle accu komt wordt de actieradius genoemd. Dit verschilt ook nog weer per merk, uw rijstijl en de temperatuur. De meeste elektrische auto's hebben op dit moment een actieradius van ongeveer 150 kilometer.

  Elektrische auto opladen bij het bedrijf           Elektrische auto thuis opladen

 

Mennekes E-mobility op internet

Mennekes heeft een nieuwe website gelanceerd: www.het-laadstation.nl. Op deze nieuwe website vindt u een overzicht van toepassingsgebieden en de laadoplossingen die Mennekes hiervoor biedt. Mennekes heeft een breed assortiment aan oplossingen voor verschillende toepassingen. In Nederland verkopen zij oplossingen voor het particuliere en semi-openbare bereik. Deze website is bedoeld om u een duidelijk overzicht te geven van de mogelijkheden, inclusief technische gegevens. klik op de afbeelding hieronder voor de verschillende mogelijkheden.

 is het bij u nog niet duidelijk wat u nodig heeft, of wat u thuis kunt plaatsen? Neem dan contact met ons op en wij laten het u weten!